понеділок, 8 червня 2015 р.

Перший тиждень червня 2015 року працівники  Радехівської бібліотеки для дітей присвятили  Дню  захисту дітей  «Хай щасливі будуть діти».
2 червня до бібліотеки завітали учні 2-х класів ЗОШ №3 м.Радехова із своїми класоводами Твердохліб Наталією Романівною та Сологуб Ольгою Мар’янівною. До уваги маленьких  читачів було представлено лялькову виставу Ніжки не йдуть, хвилинки-цікавинки про користь та шкоду солодощів.
Особливим став день 4 червня - День казки  для школярів                        3-5 класів Радехівської ЗОШ №1. Бібліотекарі підготували багато загадок, літературну гру ”Виправ помилку у казці”,  в якій із задоволенням приймали участь  не тільки учні а й класні керівники  Галущак Наталя Теофілівна і Хаба Марія Євгенівна.
5 червня захоплюючу мандрівку до бібліотеки для дітей подарували своїм вихованцям і вчителі 3-5 класів ЗОШ №3 Радай Таміла Володимирівна та Петрова Надія Романівна. Цікавою та пізнавальною була народознавча бесіда     ”Літні свята українців”. Школярі мали можливість проявити смикалку у веселій грі ”Небилиці для кмітливих”.
          Відвідувачі бібліотеки ознайомились з книжковою виставкою “1 червня – День захисту дітей”.
         Слова вдячності за пізнавальні заходи та змістовний відпочинок отримали бібліотекарі Савчук Н.В., Мельничук Г.С., Клочко Н.В. та бібліограф Краснова Т.Г. Двері Радехівської бібліотеки для дітей завжди гостинно відчинені для маленьких та юних користувачів. До нових зустрічей!
        





Немає коментарів:

Дописати коментар