пʼятниця, 16 червня 2017 р.

Авторська зустріч з Тетяною Пахомовою

Кожен читач прагне отримати відповіді на питання про поняття добра, зла, милосердя, розуміння...
Їх можна віднайти у літературних творах радехівської письменниці Тетяни Романівни Пахомової, переможниці Міжнародного конкурсу "Коронація слова –  2016".
Червневого дня читачів Радехівщини об'єднала зустріч з Т. Пахомовою, авторкою двох романів – "Я, ти і наш мальований і немальований Бог" та "Таємниця галицького Версалю".
У програмі зустрічі відбулося знайомство: вчителька за професією та творча особистість Тетяна Романівна активно цікавиться усім навколо, а література для неї – спосіб поділитися досвідом з іншими.
Після дебютного роману читачі з цікавістю зустріли новий – "Таємниця галицького Версалю". Реліз-презентація відбулася на зустрічі. Відомо, що історія твориться у маленьких селах та містечках. Книга Т. Пахомової написана на основі реальних фактів та подій, які відбувалися на Радехівщині у ХVІІІ ст. Мультимедійні презентації про епоху роману підготували та провели бібліотекарі В.Мотлюк (с.Новий Витків), Г.Скопик (с.Сушно), Г.Вільчинська (с.Павлів), О.Рудий (с.Нестаничі) та методист ЦРБ С.Сіцілюк.
Цікавими ініціативами поділився сільський голова Нового Виткова Роман Гладій. Модератором зустрічі була бібліотекар Н.Мандюк. Несподіваним подарунком для Т. Пахомової стала пам'ятка-персоналія про неї, яку упорядкувала провідний бібліограф районної бібліотеки І.Личак.
Зустріч з письменницею проходила у форматі запитань та відповідей, а самі учасники охоче ділилися враженнями та думками. Серед читачів літературний твір Тетяни Пахомової визначений, як любовно-історичний з цікавим та захопливим сюжетом. Мар'яна Зеленюк вважає, що у тексті розповідається не тільки про минуле  –  він дає відповіді на складні актуальні питання сучасності: у чому суть життя, що таке патріотизм та інше.

Слова вдячності, подаровані квіти та автограф-сесія письменниці  підтвердили популярність авторки та її творів серед радехівської читацької публіки. 
Зустріч пройшла в атмосфері доброзичливості, відкритості та невимушеності.

Немає коментарів:

Дописати коментар