вівторок, 8 грудня 2015 р.

Ювілейне засідання літературного об’єднання “Поетичні п’ятниці”





На ювілейне засідання літературного об’єднання “Поетичні п’ятниці” були запрошені шанувальники книг та любителі читання, щоб почути узвичаєне та пізнати і ознайомитись з новим.
4 грудня 2015 року у Радехівській бібліотеці зібралися книголюби, місцеві автори художнього слова та активні читачі бібліотеки, для того, щоб послухати про “Поетичні п’ятниці”, яким в цьому році виповнюється 40 років. Продовження традиції спілкування у літературному клубі підтримується бібліотекарями. Тому  співрозмовниками стали автори прози та поезії м.Радехів. Серед них Костів М.І., Ярмола Н.Р., Твердохліб М.О., Герасимчук О.П., Березюк Г.М. та учениця школи ЗОШ №3 Маргаритка Салань. Досвідчені поети високо оцінили власні вірші юної поетеси, зокрема ті, в яких вона прославила рідну мову. Для огляду і знайомства була організована книжкова виставка   ”Поезія – це завжди неповторність”.
У відкритій і щирій розмові бібліотекарі та читачі намагалися знайти відповідь на запитання ”Що таке поезія?”.
”Вірші – це світ надій, подій і сподівань” – такою тематикою була окреслена мистецька розповідь Твердохліба З.І. – краєзнавця, майстра фотографії та активного читача Радехівської бібліотеки.
”Поетичні п”ятниці” – це перевірене часом об”єднання тих, хто пише і тих, хто любить вірші, художнє слово, мистецтво а разом з тим всіх творчих та небайдужих. Це можливість поділитися талантом та хистом. Тож,  Зеновій Іванович Твердохліб представив учасникам цікавої зустрічі  власні  малюнки та авторські світлини, які доповнив незвичними розповідями. Не менш хвилюючою є авторська громадянська  лірика  Зеновія Івановича.
Зустріч у бібліотеці м.Радехів була щирою, наповненою людяністю, світлим гумором та оптимізмом.


Немає коментарів:

Дописати коментар