четвер, 13 липня 2017 р.

Цікаво та пізнавально…

  Як навчитися ефективно працювати з інформаційно-пошуковими системами та засобами Інтернет? Що таке браузер? Як створити електронну пошту E-mail? Цього ми навчалися на черговому занятті з тренером Регіонального тренінгового центру Марією Михайлівною Кадикало.
 Ми опановували роботу з Web-сторінками, процедуру збереження документів браузера, реєстрацію використаних гіпертекстових посилань, роботу з гіперпосиланнями. 
Дізналися про обов'язкові та допоміжні елементи електронного листа, відправлення та отримання поштових повідомлень, архівацію засобами програми-архіватора 7-Zip.
  Закріпили навички практичної роботи в середовищі інформаційних сервісних програм Інтернет та E-mail (електронної пошти), ефективного використання пошукових можливостей світових Web-сайтів в будь-якому напрямі інформаційної роботи, застосування отриманих знань у практичній діяльності.
  Електронний лист на адресу координатора РТЦ, завідувачки науково-методичного відділу ЛОУНБ Олени Василівни Шматько стане підтвердженням успішного навчання.

Немає коментарів:

Дописати коментар