вівторок, 18 липня 2017 р.

Ось і закінчилось навчання

Група бібліотекарів Радехівської РЦБС завершила навчання у РТЦ Львівської ОУНБ  з вивчення І Модулю «Основи комп’ютерної грамотності. Основи роботи в Інтернеті для бібліотечних працівників».
Цікавою темою для нас було призначення та можливості програми Веб 2.0, зокрема організація відеоконференцій; за допомогою веб-сервісу Blogger ми створили блоги своїх бібліотек та відділів, згодом наповнимо їх додатковою інформацією і будемо вести; зареєстрували сторінки своїх бібліотек у Facebook.
Ми успішно пройшли тестування та отримали сертифікати. За надану можливість підвищити свій кваліфікаційний рівень ми вдячні координатору РТЦ, завідувачці НМВ ЛОУНБ О.В.Шматько та нашому тренеру М.М.Кадикало.
Знання та навики, отримані та застосовані у роботі бібліотечними працівниками, сприятимуть впровадженню сучасних інформаційних технологій у бібліотечні процеси, підвищенню суспільного статусу бібліотек у громаді. Адже присутність бібліотеки у соціальній мережі дозволяє їй рекламувати себе як культурно-освітню та дозвіллєву організацію, і – що найголовніше – поширювати інформацію про майбутні події та події, які вже відбулися.                                                   





Немає коментарів:

Дописати коментар