пʼятниця, 18 серпня 2017 р.

День періодики

Періодичні видання  – унікальне джерело інформації. Друковане слово завжди було і залишається невід’ємною частиною нашого життя. Не всі читачі бажають дізнаватися новини з Інтернету, особливо старше покоління, яке більше звикло брати до рук улюблену газету чи цікавий журнал. В межах виділених коштів ми намагалися сформувати підписку періодичних видань на будь-який смак. 
Значну частину займають місцеві видання, адже, в першу чергу, наших краян цікавлять новини та культурні події Радехівщини. До уваги користувачів – щомісячна газета «Наш Радехів», яка цьогоріч святкує свій 15-літній ювілей, щотижнева «Народна справа» (у фонді читального залу зберігається архів газети з 1940-го року), а також релігійна газета Радехівського Деканату УГКЦ – «Слово» (з 2002р.) Дізнатися про події суспільного та культурного життя країни ви зможете на сторінках газет «Урядовий кур’єр», «Голос України», «Слово Просвіти», «Літературна Україна», «Високий замок», «Культура і життя», щотижневика «Країна», «Український тиждень». Чарівне жіноцтво має змогу провести своє дозвілля з журналами « Жінка», « Жіночий порадник», «Добрий господар», молодь може переглянути «Однокласник», «Сто талантів», освітяни – «Шкільна бібліотека», «Позакласний час». Українські художні часописи « Дзвін» та «Всесвіт» розкриють перед вами красу і багатство рідного слова, познайомлять з новими літературними іменами.
Читання періодичних видань рано чи пізно дає відчуття серйозного впливу на читача. Людина починає дивитися на світ по-іншому, помічати безліч нових фактів про події, про які вона раніше ніколи не замислювалася. Тобто, преса – не тільки джерело інформації, вона ще й виховує нас із вами, будить енергію та творчі сили. У нашій книгозбірні ви поринете у розмаїття інформації і здобудете знання, цікаво і змістовно проведете свій вільний час.
Приходьте і читайте, навчайтесь і розважайтесь!

Немає коментарів:

Дописати коментар