середа, 9 серпня 2017 р.

Цікаве краєзнавство

«Згадайте предків своїх, щоб історія перед вами не згасла»
О. Кобилянська
Погожого сонячного дня бібліотека вкотре стала книжковим літнім майданчиком. Виставка книжкових раритетів не залишила байдужим нікого з відвідувачів. З цікавістю і захопленням розглядали вони також і краєзнавчі видання. 
Історико-краєзнавчий екскурс «Історія Радехівщини у фотосвітлинах і документах», який провели бібліотечні працівники, був пізнавальним і маловідомим не лише для радехівчан, а й для місцевого краєзнавця З.І.Твердохліба. 
Відвідувачі, дивлячись на фото, охоче ділилися спогадами про людей і події, спілкувалися між собою, обговорювали наболілі питання відносно збереження нашої історії та історичної будівлі Українського Народного Дому.
Краєзнавство вже давно набуло великої популярності, оскільки дозволяє більш глибоко пізнати свою батьківщину, історію свого краю, своє коріння, відкривати на своїй землі скарбниці. І наше завдання полягає в тому, щоб зібрати, зберегти і надати користувачам джерела та інформацію про минуле і сучасне нашого краю. 
Дуже приємно, що у нас є багато жителів, які по-справжньому люблять своє місто, цікавляться його історією, зберігають його звичаї і традиції, і які завжди раді з нами співпрацювати, докладаючи зусилля для відновлення нашої історії.
   
     

Немає коментарів:

Дописати коментар