пʼятниця, 29 грудня 2017 р.

Патріотичний захід «НЕЗЛАМНИЙ БОРЕЦЬ ЗА ВОЛЮ УКРАЇНИ»

 Патріотичний захід з нагоди відзначення 109-ї річниці від дня народження Степана Бандери та 80-ї річниці від дня народження Вячеслава Чорновола, НАЦІОНАЛЬНИХ ГЕРОЇВ УКРАЇНИ, підготовлений і проведений бібліотечними та клубними працівниками, пройшов у паркетній залі Народного дому.
 Добре, що у нашій історії є люди, що може нас усіх зібрати і згуртувати. Сьогодні, маючи свою державу, ми повинні пам'ятати , що для того, щоб синьо-жовтий Державний Прапор України вільно тріпотів та вирізняв український народ серед інших, мільйони найсвідоміших українських синів і дочок поклали своє життя на жертовник України – наголосила ведуча заходу, працівник ЦРБ Олена Боднарчук. 
 Вірші декламував Олексій Слоневський. Прозвучали патріотичні пісні у виконанні працівників районного Народного дому. Роль Степана Бандери виконував завідуючий НД с. Монастирок-Оглядівський Іван Креденс. Також учасники заходу переглянули документальний фільм про життя та політичну діяльність Тараса Чорновола. 
 Працівники Радехівської центральної районної бібліотеки  оформили книжкову виставку "БОРЦІ ЗА ВОЛЮ І НЕЗАЛЕЖНІСТЬ". На заході були присутні голова Радехівської районної ради Марія Степанівна Климочко, перший заступник голови Радехівської районної державної адміністрації Ігор Іванович Мельник, працівники структурних підрозділів райдержадміністрації і державних установ, працівники Радехівської центральної районної бібліотеки, вчителі та учні міських шкіл.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар