пʼятниця, 29 грудня 2017 р.

Різдвяна зустріч з майстринею Ларисою Сліпчук «Жіночі нагрудні прикраси»

Найзагадковіший та найпоетичніший час – Різдво! Напередодні цих чарівних свят, у неділю, 24 грудня,  Радехівська книгозбірня запросила поціновувачів рукотворної краси  на авторську зустріч з майстринею п. Ларисою Сліпчук у рамках бібліотечного проекту «Літературно-мистецькі ініціативи». 
Розпочала її завідувачка відділу обслуговування Н. Мандюк історичним екскурсом «Жіночі нагрудні прикраси України».
Учасниця зустрічі, активна читачка бібліотеки, Галина Підгайна поділилася своїми емоціями: «Я ще до сих пір під враженням. Воістину, краса врятує світ. Тихе надвечір'я у затишній залі бібліотеки...Тихо луна різдвяна мелодія... Тихо веде розповідь подруга – майстриня здійснених бажань, що вклалися у камінчики, ниточки, гілочки... Ось таке різдвяне чудо-диво подарувала мені Лариса Сліпчук!». А це слова Л. Сліпчук: «Щиро дякую Наталі Мандюк за організацію цієї зустрічі, всім присутнім за теплу атмосферу, цікаві розповіді. У такому товаристві було приємно і затишно провести гарний недільний вечір».
Лариса Лучко: «Отримала дуже гарний настрій і позитивні емоції від зустрічі». Несподіваним та дивовижним стало знайомство з туркменським національним одягом та традиціями. Про них з теплотою та хвилюванням розповідала п. Л. Лучко. Одяг в туркменському етностилі наповнив атмосферу зустрічі веселими витівками, кольорами, теплом та неймовірними відкриттями.
Недільний бібліотечний івент залишив відчуття дива та щирості! До бібліотечного книжкового багатства дуже пасують рукотворні роботи майстрині п. Л. Сліпчук, які експонуватимуться до завершення Різдвяних свят. Запрошуємо і Вас до бібліотеки!!!
 

Немає коментарів:

Дописати коментар