пʼятниця, 14 вересня 2018 р.

Читацький клуб «Недільна світлиця»

 9 вересня у Радехівській книгозбірні відбулася зустріч з народною майстринею Наталею Кушнарьовою, яка своїми знаннями відтворює українські традиції у створенні ляльок-мотанок. 
 Вона з дитинства виготовляє речі своїми руками: шиє, вишиває, в’яже. Переглядаючи багато книжок, журналів, сайтів про життя і побут наших предків, вирішила спробувати себе в ролі майстра авторської ляльки. 
 Вона втілює в ляльках власні творчі фантазії, які дарують радість їй, її близьким та знайомим, а також краянам та читачам бібліотеки.
 На черговій зустрічі читацького клубу «Недільна світлиця» пані Наталя розповіла про походження ляльки-мотанки, яка виконує різні функції – є оберегом дому, сім’ї, господарства та запропонувала оглянути свою колекцію. 
 Працівники бібліотеки ознайомили учасників зустрічі з  виставкою літератури «Диво своїми руками». Було море позитиву, а ще хороший настрій на цілий день, адже цей оберіг дарує силу та наповнює здоров’ям.
 На завершення зустрічі усі здійснили екскурсію в оновлений простір спілкування – читальну залу. Авторська лялька-мотанка «Мавка» Наталії Кушнарьової прикрасила інтер’єр читальної зали.

Немає коментарів:

Дописати коментар