середа, 3 лютого 2016 р.

Старий Новий Рік в бібліотеці для дітей



Бібліотека для дітей – це храм знань і добра, до якого приходять ледь навчившись читати. Працівники бібліотеки докладають багато зусиль, уміння, винахідливості, щоб для читачів районної бібліотеки для дітей вона  стала казковою домівкою. Тому дозвіллєва діяльність бібліотеки багата і різноманітна. Є в ній місце і традиційним, і інноваційним заходам. Але головне, що їх поєднує і дає позитивний результат, це те, що бібліотека є центром спілкування, місцем, де можна із задоволенням, весело і змістовно провести вільний час, зібрати дітей для пошуку спільної відповіді на будь-яке запитання, об’єднати їх з метою отримання нових знань.
14 січня за старим стилем святкують Старий Новий рік. Напередодні цього свята в Радехівську районну  бібліотеку для дітей завітали юні читачі та зовсім маленькі дітки зі своїми батьками.
Заступник директора по роботі з дітьми Н. Савчук провела цікаву вікторину на тему ” Чи знаєте ви казки та їх героїв? ” Також діти з великим задоволенням подивилися лялькову виставу “Ніжки не йдуть”, поставлену бібліотекарями Н.В. Клочко та Г.С.Мельничук. В подяку бібліотекарям-акторам лунали оплески глядачів.
Особливий інтерес у відвідувачів  викликав майстер – клас по виготовленню новорічної ялинки, подарункових новорічних бонбоньєрок та інших сувенірів. Робота кипіла у веселій та дружній атмосфері і вже до кінця майстер-класу кожен учасник мав сувенір виготовлений власноруч. Дітей дуже зацікавила нова форма роботи і вони висловили  вдячність бібліографу бібліотеки для дітей Т.Г.Красновій, яка провела цей чудовий майстер-клас.
Теплі слова подяки хочемо сказати керівнику  відділу культури, охорони культурної спадщини та туризму РДА Н.М.Фурманець за надану фінансову допомогу у проведенні заходу.
Діти виявили бажання і надалі продовжувати такі цікаві зустрічі у Радехівській бібліотеці для дітей, щоб поринути у книжковий світ, спробувати свої акторські здібності, цікаво та корисно провести свій вільний час.

На завершення заходу з особливим теплом і натхненням була виконана усіма присутніми величальна колядка Добрий вечір тобі, пане господарю.  

Немає коментарів:

Дописати коментар