вівторок, 14 лютого 2017 р.

Мандрівки «Літературного десанту» розпочато!

У рамках проекту «Літературний десант» відбулась творча зустріч відомого сучасного дитячого письменника, автора 22 книжок про Бровка і Мурчика, директора видавництва «Вісім лапок» – Олександра Івановича Зімби з читачами Радехівської районної бібліотеки для дітей. Діти підготували для Олександра Івановича сюрприз: інсценівку за його книгами, малюнки, проспівали пісні.
Читачі читали казки та малювали малюнки за мотивами книг автора, а учні школи мистецтв зустріли письменника музичною міні-виставою "Мишки-гризикнижки". На зустрічі письменник розповідав про себе, про світ захоплень, вподобань, про те, як йому пишеться, що і хто дає наснагу.

Районна дитяча бібліотека отримала у подарунок книги від автора. 







А потім письменник вирушив до дітей у село Новий Витків. Спочатку О.Зімба завітав у  сільську бібліотеку, екскурсію якою для нього провела завідувачка В. Мотлюк, а також зробив запис у книзі почесних гостей музею О. Мишуги. А потім була зустріч у формі інтерактивної гри з учнями молодших класів у сільській школі, організована за сприяння сільського бібліотекаря. Сільська та шкільна бібліотеки отримали у подарунок книги з автографом від автора.  



Немає коментарів:

Дописати коментар