середа, 15 березня 2017 р.

Бібліотека – від інформації до знань

14 березня в рамках проведення Дня бібліографії «Бібліотека – від інформації до знань» для старшокласників Радехівської спеціалізованої школи з поглибленим вивченням англійської мови (керівник Яворська С. Є.) пройшло декілька інформаційних та пізнавальних заходів.
   Екскурсійний маршрут для учнів складався з кількох бібліо-зупинок. Цікавою була розповідь зав. відділу  обслуговування Н.Мандюк про історію будинку Українського Народного Дому, в якому знаходиться районна бібліотека. Наступна бібліо-зупинка – відділ абонементу, де бібліотекар Т.Краснова ознайомила присутніх з виставкою-порадою «Що б почитати…» та озвучила контрастний  бібліоогляд «Безмежний світ сучасної української літератури» , в який включені книги різних жанрів: детективи,  пригоди, історичні романи.
Бібліотекар Г.Стадник продовжила екскурсійний маршрут – провела знайомство з книжковим фондом та роботою читального залу, зацікавила учнів бібліо-прес-оглядом періодичних видань та бліц-розминкою «Преса у вашому житті».
Презентацію виставки «Таємнича країна Бібліографія» та бібліографічний огляд нової енциклопедичної та довідкової літератури «Тисяча мудрих сторінок» провела провідний бібліограф І.Личак. Читачі також дізналися про видавничу діяльність бібліотеки, а саме про інформаційні та краєзнавчі розвідки, рекомендаційні списки літератури, присвячених  землякам, письменникам та митцям, з історії Радехівщини.
    Родзинкою Дня бібліографії стала мандрівка бібліотечними закапелками, яка викликала захоплення та здивування у всіх, хто відважився ними пройти. 

Немає коментарів:

Дописати коментар