пʼятниця, 12 травня 2017 р.

День професійного спілкування

Згідно плану фахового навчання бібліотечних працівників Радехівської РЦБС 11 травня у районній бібліотеці відбувся День професійного спілкування. 
Директор бібліотечної системи Н. В. Коляда проінформувала про нові нормативні документи, що регулюють роботу бібліотечної системи, про запровадження для класифікації документів міжнародної класифікаційної системи УДК та інші актуальні питання діяльності бібліотек. 
Завідувач методично-бібліографічного відділу О. С. Кантор наголосила на правильності формування портфоліо працівників сільських бібліотек до проведення атестації.  
Методист ЦРБ С. І. Сіцілюк вела мову про вчасне подання звітності про проведені інтерактивні заходи та необхідність зареєструватись або перереєструватись в соціальній мережі  Facebook як конкретна бібліотека  Радехівської РЦБС. Сільські бібліотекарі були ознайомлені з новими методичними матеріалами, зокрема по відзначенню 100-річчя  української революції 1917-1921 рр.
 Завідувач сектору комплектування О. І. Боднарчук звернула увагу присутніх на роботу з фондом документів та підписку періодичних видань. Були розглянуті також інші виробничі питання. Кожне питання учасники активно обговорювали, а також піднімали питання про зміну графіку роботи бібліотек.  
Бібліотекарів сіл Березівка та Криве  О.Шибку та О. Павелків  привітали з ювілейним днем народження. 
         

Немає коментарів:

Дописати коментар