середа, 17 травня 2017 р.

Святковий лекторій “Талант бути мамою”

Берегині всього роду людського – Матері присвячено святковий лекторій  Талант бути мамою, який був проведений 16 травня 2017 р. у районному Народному домі ГО “Агенція розвитку Радехівщини”, сектором молоді та спорту РДА, районною бібліотекою, районним НД та ЗОШ №1.
Модератор зустрічі працівник районної бібліотеки Олена Боднарчук  наголосила, що цей захід підготовлено для майбутніх матусь.
 З словами благословення звернувся до жінок при надії настоятель храму св.Миколая УГКЦ о.Володимир та подарував образки  Матері Годувальниці, привезені з Єрусалиму.
Працівник бібліотеки Наталя Мандюк познайомила учасників зустрічі з книгами із Радехівської книгозбірні.
Лектори - кандидат біологічних наук, вчитель біології  ЗОШ №1 Н.Я.Думанчук розповіла про ембріональний розвиток плоду, а корисні поради вагітним жінкам запропонувала психолог ЗОШ №1 І.Г.Стефанюк.
Оздобою святкового лекторію  стали пісні у виконанні жіночого вокального ансамблю РНД “Коралі”  та майбутньої матусі Юлії  Коцур.
Приємною несподіванкою стали дарунки  дитячих комбідресів жінкам, що чекають народження дитятка, від громадських організацій, які вручила головний спеціаліст сектору молоді та спорту райдержадміністрації  І.Мазуревич.
Керівник ГО  “Агенція розвитку Радехівщини” П.І.Залужний подякував за підтримку у проведенні святкового лекторію та приємно проведений час.
В теплій атмосфері за горнятком чаю учасники заходу поділилися позитивними враженнями та емоціями.











Немає коментарів:

Дописати коментар