середа, 21 лютого 2018 р.

День інформації «Ювілейна планета – 2018»

2018 рік – наповнений своїми знаменними датами і  ювілеями. Цьогорічні ювіляри – це не тільки люди, але і книги, фільми, пісні… Привернути до них увагу допоміг День інформації «Ювілейна планета – 2018» у Радехівській книгозбірні для бібліотечних працівників району.
 Провідний бібліограф ЦРБ І. Личак, яка була модератором усього заходу, запропонувала учасникам бібліомікс «Книги-ювіляри – книги поколінь». Він став чудовою нагодою згадати про книжкові шедеври, на яких виросло не одне покоління.
Під час літературного гороскопу «Їх імена на літературній карті України» бібліотекар М. Станько відкрила для учасників чудовий світ слова українських письменників-ювілярів, оживила в пам’яті творчість видатних геніїв пера.
Про творчу спадщину А. Бокотея, М.Приймаченко, М.Дзиндри та ін. розповіла завідувачка відділу обслуговування Н. Мандюк, провівши інформаційно-мистецький калейдоскоп «Ювілейне сузір’я митців».
Неабияке зацікавлення викликала майстерно підготовлена слайд-презентація «Німеччина – країна філософів, музикантів і письменників», які підготувала бібліотекар юнацької кафедри Т. Краснова. Адже 2018 р. є роком німецької мови в Україні.
Огляд творчості «На гостину до земляків-ювілярів» провела бібліотекар читальної зали Г. Стадник, звернувши особливу увагу на ювілеї поетів З.Твердохліба, Р. Мандрищук та З.Мовчан.
Слайд-презентація «Дитячі книги і письменники. Святкуємо ювілеї», яку підготувала бібліотекар районної бібліотеки для дітей К.Підгайнюк, сприяла обговоренню учасниками зустрічі можливості проведення заходів у сільських бібліотеках.
Також були презентовані розгорнута книжкова виставка «Ювілейна планета – 2018» і видавничі новинки ЦРБ.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар