пʼятниця, 2 лютого 2018 р.

Святкова презентація оновленої інтерактивної бібліотеки для дітей


У середу, 31 січня, вперше на Львівщині в місті Радехові відбулося урочисте відкриття оновленої інтерактивної районної дитячої бібліотеки. 
              На урочистостях були присутні народний депутат України Михайло Бондар, голова Радехівської районної державної адміністрації Тарас Калита, голова Радехівської районної ради Марія Климочко, Радехівський міський голова Степан Коханчук, директор Львівської обласної  бібліотеки для дітей Лариса Лугова, завідувач науково-методичного відділу ЛОБД Любов Сташко та інші запрошені. Завдячуючи народному депутату Михайлу Бондару на оновлення районної дитячої бібліотеки було використано понад 170 тисяч гривень бюджетних коштів. 
На  Дитяче свята з нагоди відкриття з поетичними та музичними вітаннями завітали вихованці ДНЗ № 2 та №3 з вихователями, учні школи мистецтв та усіх ЗОШ міста з учителями та бібліотекарями, а також бібліотекарі філій сіл Криве та Пиратин з своїми читачами. Гості прийшли на свято з книгами, альбомами, фломастерами та іншими подарунками.
 Відтепер, школярі та дошкільнята з міста Радехова і району зможуть користуватися послугами сучасної дитячої бібліотеки, де проведено капітальний ремонт, закуплено нові меблеві комплекси, смарт-телевізор, ноутбуки. Окрім того, при сприянні Радехівської міської ради закуплено нові книги для дітей.

        Проект модернізації бібліотеки для дітей втілений завдяки зверненню директора бібліотечної мережі району  Наталії Коляди до народного депутата України Михайла Бондара та за допомоги його помічника у Радехівському районі Тетяни Садовської.
Тепер районна бібліотека для дітей має всі шанси бути сучасним культурним центром для усіх поціновувачів книг. Адже читання книг, як ми всі добре знаємо, сприяє всебічному розвитку дитини та є запорукою успішного майбутнього, бо завдяки книгам ми пізнаємо світ, вчимося і вдосконалюємося. 
 









Немає коментарів:

Дописати коментар