середа, 21 лютого 2018 р.

День професійного спілкування

#ФаховеНавчання
День професійного спілкування «Аналіз ефективності діяльності бібліотек району: від реалізованих планів до нових ідей» у Радехівській ЦРБ був присвячений важливим питанням життєдіяльності бібліотек РЦБС.  
Адже від злагодженої роботи працівників структурних підрозділів, від ступеня їх обізнаності з реальними справами бібліотек залежить ефективна робота всієї бібліотечної системи району. Розпочався він з екскурсії в оновлену інтерактивну районну бібліотеку для дітей.
 Були   обговорені питання:
 1. Бібліотечна політика в районі: здобутки і проблеми. Перспективи діяльності бібліотек у 2018 році  (директор РЦБС Н. Коляда).
 2. Аналіз діяльності бібліотек РЦБС у 2017 році та основні завдання на 2018 рік (завідувачка методично-бібліографічним відділом О. Кантор, заступник директора по роботі з дітьми Н. Савчук).
 3. Аналіз планів роботи бібліотек-філій. Соціокультурних діяльність бібліотек (методист С. Сіцілюк).
4. Довідково-інформаційне та бібліографічне обслуговування: комплексний підхід (провідний бібліограф І. Личак).
 5. Робота з фондом документів: основні аспекти. Робота по переведенню фонду документів на УДК (завідувачка сектору комплектування О. Боднарчук).
З метою  підвищення фахового рівня та поглиблення професійного кругозору бібліотечних працівників було проведено День інформації «Ювілейна планета – 2018», модератором якого була провідний бібліограф І. Личак.
Зустріч завершилася профспілковими зборами, на яких короткий звіт про роботу профкому зробила голова профспілки бібліотечних працівників М.Станько.

Немає коментарів:

Дописати коментар