четвер, 7 червня 2018 р.

Пізнати, щоб наслідувати

 У травні в Радехівській районній школі мистецтв імені  митрополита Андрея Шептицького була проведена лекція «Митрополит Андрей Шептицький і музика». З цікавою та змістовною доповіддю  виступила   Любов Кияновська  – доктор мистецтвознавства,  лауреат премії ім. Миколи Лисенка, педагог, музично-громадський діяч, зав. кафедри історії музики  Львівської  Національної Музичної Академії ім. М.Лисенка.
 Друковані видання із скарбниці  митрополита Андрея, які зібрані у фонді Радехівської районної бібліотеки, були запропоновані на книжковій виставці «Жертовність слуги Божого Андрея» для ознайомлення  слухачам лекції та учасникам концерту. Особливе зацікавлення викликала краєзнавча інформаційно-бібліографічна розвідка «Андрей Шептицький  і Радехівщина».
 На суботньому  заході у районній школі мистецтв були присутні священнослужителі, вчителі християнської етики та музичного мистецтва шкіл Радехівського району та міста Радехова, просвітяни, вчителі, працівники культурно-освітніх установ та активна громадськість міста. В концерті прозвучали духовні твори у виконанні Марійської дружини та вчительського хору «Просвіта».



Немає коментарів:

Дописати коментар