четвер, 25 жовтня 2018 р.

#ВсеукраїнськийДеньБібліотек

30 вересня Радехівська районна бібліотека біля Лева запросила друзів, читачів, шанувальників книги, партнерів приєднатись до святкування! Усі, хто завітав цього дня на свято книги, ще перед входом у приміщення змогли переглянути креативні виставки-презентації досягнень бібліотек-філій району та зробити світлини у фотозонах «Я люблю бібліотеку» та «Книжковий дощ новинок». Виставки виробів радехівських майстринь – вишиті картини, намиста, ляльки-мотанки та інше – були запропоновані для огляду на абонементі відділу обслуговування читачів. Біля входу до читальної зали була створена ще одна фотозона – книжкова фея, яка гостинно запрошувала гостей. Гарним дарунком до свята стала презентація оновленого бібліотечного простору, втіленого завдяки реалізації обласного мікропроекту «Придбання обладнання та інвентаря для облаштування читальної зали центральної районної бібліотеки – створення центру інтелектуально-культурного розвитку». Бібліотека та бібліотекарі отримали багато вітань, теплих слів та подарунків від читачів.
Родзинкою цього дня стала концертна зустріч з Марією Гев «Радехів мій! Нас пісня поєднала...». Звучала поезія і пісня, спілкування із читачами, презентація книг, разом переглянули відео-фрагменти із різних мистецьких проектів поетеси, композиторки, музикантки, диригентки, педагога, просто чарівної талановитої жінки.
Авторські читання поетів-членів районного літературного товариства ім.. О. Турянського та вечірній екскурс невідомими закапелками Українського Народного Дому стали гарним доповненням свята і не залишили нікого байдужими.
Дякуємо усім за гарно проведений час.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар