четвер, 4 жовтня 2018 р.

На 25-му «Book Forum»

У Львові стартував 25-й ювілейний книжковий форум! За стрімким, насиченим та розмаїтим на події дійством мали нагоду спостерігати і радехівці. Працівники районної бібліотеки, керівник відділу культури, туризму, національностей та релігій Наталія Фурманець та голова Радехівської РДА Тарас Калита взяли участь у чудодійному перетворенні Львова на книжкову столицю України.
25-й  «Book Forum» продовжується. День другий…
Працівники  Радехівської районної бібліотеки в рамках ІХ Львівського міжнародного бібліотечного  форуму відвідали ярмарок ідей «Бібліотека – територія МИ, а не територія Я» у Львівській обласній універсальній науковій бібліотеці. Із зацікавленням знайомились з творчими ініціативами колег-бібліотекарів Львівщини. Почерпнули для себе деякі цікаві креативні ідеї.
На книжковому форумі в Палаці Потоцьких познайомилися та поспілкувалися з колегами з Тернопільської міської ЦБС. Вражені їхніми експонатами –  унікальною колекцією мистецьких книг-арт-буків. Дуже креативно, захоплююче, це щось надзвичайне!!! Мріємо про щось подібне.
Відвідали презентацію видання «Теми. Люди. Історії. Антипосібник для журналістів» в геокуполі на подвір’ї Палацу Потоцьких.
Мали чудову нагоду поспілкуватися з відомими українськими письменниками Дмитром Павличком, Андрієм Кокотюхою, Юрієм Винничуком, братами Капрановими. Ознайомилися з книжковами новинками різних видавництв. Від побаченого та почутого зарядилися позитивом на весь день.
 




Немає коментарів:

Дописати коментар