пʼятниця, 13 жовтня 2017 р.

Свято вшанування книги

29 вересня в паркетній залі районного Народного дому відбулося урочисте святкування Всеукраїнського дня бібліотек, яке підготували та провели працівники централізованої бібліотечної системи. Надзвичайно ніжно та мелодійно розпочали святкову програму тріо скрипалів з композицією «Мелодія осені». 
На свято завітали з привітаннями  вихованці ДНЗ №2, першокласники ЗОШ №1 та десятикласники спеціалізованої ЗОШ №3.
Бібліотечна праця – то любов. Любов до книги, до знання, до людей. Про бібліотечні будні, щоденні клопоти, здобутки, недоліки та перспективи розповіла директор Радехівської централізованої бібліотечної системи Наталія Володимирівна Коляда.
На святкування також завітали та подарували щирі слова вітань  голова районної державної адміністрації Т. В. Калита, перший заступник голови районної державної адміністрації І. І. Мельник, заступник голови районної ради В. Г. Кутенський, І. Є. Лах – керуюча справами виконавчого комітету Радехівської міської ради.
З вітальними словами звернулася керівник відділу культури, туризму, національностей та релігій Н. М. Фурманець. Жіночий вокальний ансамбль «Коралі» та Мар’ян Стефанишин  подарували свої як завжди чарівні, милозвучні пісні. З теплими словами вітань завітали поети-земляки члени Радехівського літературного товариства імені. О. Турянського М. Костів, Л. Демчук, М. Гудзінська, Г. Пехник. Також чудовими авторськими поетичними рядками до хранителів книг звернулася О. Тимошенко.
Цікавинкою заходу була присутність письменниці, лауреата премії ім. Д. Нитченка за оборону українського слова Оксани Думанської та художнього  керівника І Українського театру для дітей та юнацтва  актора та видавця Ю. Мисака. Знайомство з новими книгами, спілкування та автограф-сесія письменниці додали неймовірного позитиву святу.
Працівники усіх бібліотек району  підготували осінні композиції та творчі роботи свої та з майстер-класів у свох бібліотеках, які прикрашали залу в цей святковий день. А ще були виставки робіт читачів з районних бібліотек, радехівська майстриня О. Лотоцька зі своїми роботами і виставка фоторобіт З.І. Твердохліба, а також флешмоби з книгою біля виставкових експозицій та фото-зон. На екрані демонструвалися світлини про соціокультурні заходи у бібліотеках району за рік. Модератор зустрічі  О. Боднарчук запрошувала усіх до щирого спілкування.       




 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар