понеділок, 12 березня 2018 р.

Коли лунає тиша…

Можливість дослідити природу тиші всередині себе і навколо, знаходити заспокоєння у будь-яких умовах дозволяє творчість, зокрема поезія. Її дивовижність та винятковість беззаперечні. 
В один із перших березневих днів любителі природи, шанувальники витонченого художнього слова зібрались на традиційних літературних читаннях. Приємною несподіванкою стала виставка зовсім «свіжих» фоторобіт місцевого краєзнавця, літератора, доброго порадника та приятеля, вчителя та наставника, Почесного читача Радехівської бібліотеки Зіновія Івановича Твердохліба. Мали можливість послухати вірші та історії світлин фотохудожника, читалася також поезія Григорія Чубая та Дзвінки Матіяш – як подарунок автору виставки. 
Презентація пам’ятки-персоналії «В його серці — любов до людей, до краси у житті і мистецтві», присвяченої 60-річчю від дня народження З.Твердохліба (видання та упорядкування Радехівської книгозбірні), викликала зацікавлення – містить цікаві та маловідомі факти про діяльність ювіляра. 
Літературні читання подарували красу і радість митей, відтворених у фотосвітлинах та поетичному слові. Виставка З. Твердохліба «Коли лунає тиша» зупинила усіх у часі. 
Запрошуємо вас до бібліотеки насолодитися світлинами, відчути красу та неповторність творчості Зіновія Івановича!



 

Немає коментарів:

Дописати коментар