пʼятниця, 30 березня 2018 р.

«Проф-зустріч» бібліотечних працівників району

28 березня у Радехівській районній бібліотеці пройшла «Проф-зустріч» бібліотечних працівників району. Бібліотекарі обговорювали назрілі питання в роботі.
Директор РЦБС Н.В.Коляда ознайомила учасників зустрічі з наказами керівника відділу культури, туризму, національностей та релігій Радехівської РДА Н.М.Фурманець, що стосуються діяльності бібліотек.
Йшла мова також про необхідність підвищення кваліфікації у РТЦ ЛОУНБ та за допомогою дистанційного навчання у НАКККіМ,  про визначення шляхів та інструментів для здійснення змін у роботі бібліотек в реальних умовах практичної діяльності. 
Наголосила на необхідності активізації роботи у пошуку та написанні проектів, реалізація яких допоможе оновити простір книгозбірень, покращить матеріальну базу, сприятиме розвитку сучасного обслуговування користувачів.
Спеціалісти ЦРБ вели мову про проведення соціокультурних заходів та подання інформації в мережі Facebook, про роботу по очищенню та списанню бібліотечних фондів при переведенні на УДК, про розробку краєзнавчих бібліотечних туристичних маршрутів та про інші виробничі питання. На завершення традиційною приємною подією було вітання іменинників та ювілярів.






Немає коментарів:

Дописати коментар