четвер, 22 березня 2018 р.

Поетичний колаж у бібліотеці «Поезія XXI століття»

У двадцять перший день весни людство відзначає Всесвітній день поезії, який  було проголошено делегатами 30-ї сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО в 1999 році.
Поезія…  Коротке слово, але якої сили надає нам.  Поезія – не тільки велика сила, а й лагідний подих людської творчості. Вона покликана хвилювати, давати насолоду, плекати високі почуття,  збагачувати духовність.
У читальній залі Радехівської  книгозбірні у цей весняний і святковий день звучала поезія з уст бібліотекарів, читачів і членів літературного товариства імені О.Турянського, які поринули у сучасний світ поезії Ліни Костенко, Василя Симоненка, Михайла Костіва, Степана Лепеха, Лесі Гук і Михайлини Гудзінської та інших.
На  розгорнутій книжковій виставці «Літературне сузір’я Радехівщини» шанувальники поетичного слова знайдуть збірки відомих українських поетів, познайомляться з творчим доробком поетів нашого краю. Книги, представлені на виставці, дають  можливість знов і знов насолодитися поетичним даром місцевих літераторів, зазирнути в збірники наших талановитих сучасників.
Тож, любімо поезію, відчуваймо її гармонію,  насолоджуймося  нею, аби змінити світ на краще. Вона збагачує нашу душу і прикрашає наше життя!

Немає коментарів:

Дописати коментар