четвер, 29 березня 2018 р.

Літературна родина зростає…

У читальній залі Радехівської книгозбірні зібралися місцеві аматори пера – члени літературного товариства ім. О. Турянського, шанувальники поезії і користувачі на чергову зустріч-спілкування. 
Ми мали чудову нагоду познайомитися з поетесою, педагогом за освітою Лесею Гук і поринути у її творчий, дивовижний, яскравий світ художнього слова. Її поезія – чиста, ніжна і прекрасна. Кожен її рядок наповнений життєвою мудрістю, досвідом прожитих років, світлим почуттям до отчого краю, до рідних і близьких, а найголовніше – розуміти найдорожчі людські цінності.
У творчому доробку Лесі Володимирівни – три поетичні збірки, які вийшли в світ у Львівському видавництві «Сполом». Її вірші вміщені також у літературних-художніх альманахах «Ковток життя», «Серце Європи», «Скарбниця мудрості», «Я дякую тобі..» та інших. Свої роздуми прагне донести до сучасного читача силою слова. Хоче щоб її вірші жили серед людей, щоб їх читали.
  На завершення зустрічі авторка подарувала читачам бібліотеки свої поетичні збірки «Перлини душі», «І сповідь, і молитва, і розмова…» та літературно-художній альманах «Ковток життя».

Немає коментарів:

Дописати коментар